Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Υπηρεσίες
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεριόδου ενηλικίωσης θαλάμου δοκιμής

Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει

καλής ποιότητας περιβαλλοντική θαλάμους για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας περιβαλλοντική θαλάμους για τις πωλήσεις
Τα όργανα εσείς συστήνουν ότι είναι πολύ κατάλληλος για τις εξεταστικές ανάγκες των εργαστηριακών προϊόντων μας, η μεταπώληση είναι πολύ υπομονετική για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας, και να μας καθοδηγήσει πώς να λειτουργήσει, πολύ συμπαθητικός.

—— Div Harish

Είστε πολύ επαγγελματικοί συνεργάτες και είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με σας.

—— Wojtek Krawczyk

Εξ ονόματος της επιχείρησης για να επισκεφτεί τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις σας, το τεχνικό προσωπικό είναι πολύ επαγγελματικό και υπομονετικός, σκέφτομαι ότι θα ήμουν ευτυχής να συνεργαστώ με σας πάλι.

—— Manuel Munoz

Είμαι Online Chat Now

Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει

Κίνα Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει προμηθευτής
Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει προμηθευτής Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει προμηθευτής Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: HAIDA
Πιστοποίηση: ISO 9001:2000; ISO 9001:2008; QS-9000; ISO 14001:2004; CE, , SMC, CMC, CPA, CE,CMA,IMC
Αριθμό μοντέλου: Hd-E803

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κάθε σύνολο που προστατεύεται με την ίνα ρητίνης και την ταινία PP, κατόπιν που τίθεται στο σημαντικ
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες μετά τη σειρά επιβεβαίωσε
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, σε μετρητά, μεταβίβαση
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα το μήνα Haida
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δύναμη: 50-95%RH Όνομα προϊόντων: επιταχυνόμενος ξεπερνώντας τον ελεγκτή
Χρόνος βροχοπτώσεων: Διευθετήσιμος Εφαρμογή: Δημόσια υγεία ιατρικής περίθαλψης, επιδημική πρόληψη, κτηνοτροφική παραγωγή που ερευνά, προστασία το
Ακρίβεια του ελέγχου θερμοκρασίας: 01 Τύπος: Βιοχημικός επωαστήρας

                   Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα του νερού αναλύει
 
Describtion
Η επίδειξη των οδηγήσεων που ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα είναι ισχύει ευρέως για τη δημόσια υγεία ιατρικής περίθαλψης, την επιδημική πρόληψη, την κτηνοτροφική παραγωγή ερευνώντας, τη προστασία του περιβάλλοντος, τη γεωργική επιστημονική έρευνα, και άλλο τμήμα επιστημονικής έρευνας.
Η επίδειξη των οδηγήσεων που ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επιτάχυνε το βιοχημικό επωαστήρα είναι ο ειδικός εξοπλισμός του νερού αναλύει, δοκιμή BOD, μικρόβιο, λεκές, καλλιέργεια του μικροοργανισμού και το εμβόλιο, το αίμα, όλα τα είδη δειγμάτων στη συντήρηση της δοκιμής και της καλλιέργειας εγκαταστάσεων, που αναπαράγουν το πείραμα καλλιέργειας της βιολογίας.
Hd-E803 βιοχημικό χαρακτηριστικό γνώρισμα επωαστήρων:
 

 1. Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας και το περιβαλλοντικό τσιπ επεξεργασίας μικροϋπολογιστών ανίχνευσης ανταπόκρισης, αποτελούν μια υψηλή ακρίβεια, υψηλή νοημοσύνη των χαρακτηριστικών θερμοκρασίας.
 2. Ο αισθητήρας υγρασίας υιοθετεί τον υψηλό - τα ποιοτικά τμήματα, μπορούν ακριβής να ελέγξουν την υγρασία. Προσθέστε τα υγρά μέρη χρησιμοποιώντας τον ευφυή κατασκευαστή υδρονέφωσης, τη μεγάλη αντικατάσταση όγκου και το υγρό νερό.
 3. Η ενσωματωμένη θερμοκρασία, διορθωτής υγρασίας, μπορεί να ρυθμίσει τα μικρά λάθη της θερμοκρασίας και της υγρασίας.
 4. Η θερμοκρασία εργασίας έχει την απόκλιση από η θερμοκρασία, μπορεί αυτόματος να ανησυχήσει.
 5. Έχει τη λειτουργία μνήμης, αποφεύγει τις παραμέτρους που τίθενται ως στόχος να επαναλάβουν.
 6. Με τη θέτοντας χρονική λειτουργία, από τις ώρες 1 σε 999 ώρες οποιουδήποτε καθορισμένου χρόνου, χρόνος το τέλος μπορεί να δώσει έξω τον υγιή και ελαφρύ συναγερμό.
 7. Οι θέτοντας παράμετροι και οι πρακτικές παράμετροι μπορούν να παρουσιαστούν σαφώς.
 8. Η θέτοντας θερμοκρασία επίδειξης των οδηγήσεων και υγρασία, η σαφείς θερμοκρασία και η υγρασία, κανονικός χρόνος, κάθε επίδειξη παραμέτρου μπορούν να είναι αυθαίρετη μετατροπή.
 9. Το σταθερό κιβώτιο θερμοκρασίας σειράς LHS και πολιτισμού υγρασίας με τη ρύθμιση σχεδιάζει την ανώτερη λειτουργία καταδίωξης θερμοκρασίας, όταν επιτρέπει η πραγματική απόκλιση θερμοκρασίας τη σειρά, ήχος οργάνων.
 10. Συναγερμός και αυτόματα κομμένες θέρμανση και ψύξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
 11. Αυτόματη στάση, κανονική βαθμολόγηση παραμέτρων επίδειξης λειτουργίας, για να αποκαταστήσει, μνήμης παραμέτρου, προστασίας κωδικού πρόσβασης, θερμοκρασίας και υγρασίας, πιό ψυχρή προστασία υπερφόρτωσης.
 12. Ο ανεξάρτητος τύπος μια άνοδος για να αποτρέψει τη συσκευή, ανεξάρτητος τύπος υπερθερμαίνοντας προστάτη, ελαττώματα αισθητήρων ανησυχεί, ΚΑΠ πέρα από το συναγερμό θερμοκρασίας
 13. Περιεκτική στερεοφωνική θέρμανση, ανεμιστήρας που αναγκάζεται - η κυκλοφορία, έλεγχος θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, εξασφαλίζει εκείνη την εργασία με τη θερμοκρασία και την υγρασία της εσωτερικής καλής ομοιομορφίας.
 14. Υιοθετήστε το μοναδικό γεωμετρικό τοποθετημένο καθαρό σχέδιο, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το δείγμα της ενεργού τέλειας προστασίας.
 15. Εμπορευματοκιβώτιο ανοξείδωτου καθρεφτών, εσωτερική συσκευή εξαρτήσεων illume, μια μεγάλη γωνία του διπλασίου πορτών γυαλιού κοίλου, κατάλληλη για την παρατήρηση.
 16. Το ηλεκτρικό γυαλίζοντας ράφι ανοξείδωτου, έβαλε κατά μέρος το πλαίσιο με τις απαιτήσεις των πελατών να ρυθμίσουν αυθαίρετα το ύψος και πόσο ράφι.
 17. Το διάσημο εμπορικό σήμα του συμπιεστή, για να σχεδιάσει τη λογική δομή αγωγών, το σχέδιο κυκλοφορίας αέρα αερακιού.
 18. Ιδιαίτερα εξανθρωπισμένο φως σχετικά με την οθόνη επιτροπής. Η πολυτελής και κομψή διαμόρφωση μηχανών των εξαιρετικά πλούσιων αισθητικών προαιρετικών εξαρτημάτων έννοιας σχεδίου: Η rs-διεπαφή, μπορεί να συνδέσει τους υπολογιστές και το όργανο καταγραφής.

 
Ο υψηλός αισθητήρας θερμότητας επίδειξης των οδηγήσεων επιτάχυνε τις βιοχημικές τεχνικές παραμέτρους επωαστήρων:
 
 

ΠρότυποHd-707-70LHd-707-100LHd-707-150LHd-707-250LHd-707-350L
Σειρά θερμοκρασίας5-55
Ακρίβεια
Θερμοκρασία
έλεγχος
01
Ομοιομορφία θερμοκρασίας0,8
Σειρά θερμοκρασίας ελέγχου50-95%RH
Διακύμανση υγρασίας3~5%RH3~5%RH3~5%RH
Ικανότητα70L100L150L250L350L
Εσωτερικό μέγεθος (χιλ.)400*370*500500*370*600500*370*810520*470*1050550*520*1200
Εξωτερικό μέγεθος496*540*1130596*540*1230596*540*1450616*640*1680650*690*1830

 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
Τα προϊόντα Haida χρησιμοποιούνται ευρέως στα προϊόντα εγγράφου, τη συσκευασία, την εκτύπωση μελανιού, τις κολλητικές ταινίες, τις τσάντες, τα υποδήματα, τα προϊόντα δέρματος, το περιβάλλον, τα παιχνίδια, τα προϊόντα μωρών, το υλικό, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τα πλαστικά προϊόντα, τα λαστιχένια προϊόντα και άλλες βιομηχανίες, και ισχύουν σε όλους τις μονάδες επιστημονικής έρευνας, τα όργανα ποιοτικής επιθεώρησης και τους ακαδημαϊκούς τομείς. Τα προϊόντα μας συναντούν UL, ASTM, JIS, το ΜΒ, ΈΤΣΙ, TAPPI, το EN, το DIN, τις BS και άλλους εσωτερικό και διεθνή πρότυπα.
 
Οι υπηρεσίες μας:
Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα στο μέλλον κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας υποσχόμαστε εμείς θα σας δώσουμε μια απάντηση μέσα σε 48 ώρες και η λύση παρέχει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Μπορούμε να προσφέρουμε στη λειτουργία την τηλεοπτική και αγγλική λειτουργία muanual. Μπορούμε να παρέχουμε την τηλεδιάσκεψη. Εάν οι πελάτες απαιτήσουν την επιτόπια υπηρεσία, το έξοδο μεταφορών και ταξιδιού θα αντεχτεί από τον πελάτη.
 
Επαγγελματικός
--24 το υπηρεσία online ωρών για το σας συμβουλεύεται.
--Η βοήθεια επιλέγει το σωστό πρότυπο, και μια σειρά υπηρεσίας, πρόσωπο, συμβουλεύει.
 
Μέση υπηρεσία
--Σας δώστε την καλύτερη προσφορά
--Παρέχετε την έκπτωση για τη διαταγή πολλών συνόλων
--Κάνετε το αίτημα του πελάτη:
--Επιλέξτε τον όρο πληρωμής εσείς convienent.
--Αμέσως η παραγωγή και η παράδοση, σας ενημερώνουν εγκαίρως.
--Μπορέστε να παρέχετε την αξία τιμολογίων δεδομένου ότι επιθυμείτε να μειώσετε το φόρο σας.
 
Μετά από την υπηρεσία πώλησης
--υπηρεσία εξουσιοδότησης 1 έτους και όλη η συντήρηση ζωής.
--Τεχνικό Egineer είναι avalible για oversea.
--Ελεύθερη αλλαγή για μερικά μέρη
--Ο τηλεχειρισμός τεχνικός συμβουλεύεται
--Ελεύθερη εγκατάσταση DVD
--Σχέδιο συντήρησης
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: salesmanager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα