Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Υπηρεσίες
Αρχική Σελίδα

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

καλής ποιότητας περιβαλλοντική θαλάμους για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας περιβαλλοντική θαλάμους για τις πωλήσεις
Τα όργανα εσείς συστήνουν ότι είναι πολύ κατάλληλος για τις εξεταστικές ανάγκες των εργαστηριακών προϊόντων μας, η μεταπώληση είναι πολύ υπομονετική για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας, και να μας καθοδηγήσει πώς να λειτουργήσει, πολύ συμπαθητικός.

—— Div Harish

Είστε πολύ επαγγελματικοί συνεργάτες και είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με σας.

—— Wojtek Krawczyk

Εξ ονόματος της επιχείρησης για να επισκεφτεί τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις σας, το τεχνικό προσωπικό είναι πολύ επαγγελματικό και υπομονετικός, σκέφτομαι ότι θα ήμουν ευτυχής να συνεργαστώ με σας πάλι.

—— Manuel Munoz

Είμαι Online Chat Now

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Φωτογραφία ομάδας κλάδων γραφείων Επίσκεψη πελατών HAIDA Έκθεση HAIDA Δωμάτιο εργαστηρίων HAIDA Αποθήκη εμπορευμάτων προϊόντων Haida διεθνές επιχειρησιακό τμήμα Ομάδα μεταπώλησης Εργοστάσιο Haida
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Haida
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : $ 5 Million-US$ 10 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%


Διεθνής Co. εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ, ποιος με κεντρικά γραφεία σε Dongguan. από το 2004, έχουμε την επαγγελματική εμπειρία κατασκευής στη βιομηχανία εξεταστικού εξοπλισμού. Το όραμα Haida πρόκειται να είσαι η παγκόσμιας ποιότητας επιχείρηση εξεταστικού εξοπλισμού και να εμμείνει στις τιμές της πίστης, αποδοτικότητα, πάθος, δημιουργικός, διανομή, εμμονή. Με βάση την έννοια προστασίας του περιβάλλοντος, Haida βελτιστοποιεί συνεχώς τη δομή προϊόντων για να επιτύχει το μετασχηματισμό μας και την αναβάθμιση για να προσαρμόσει τις νέες αλλαγές στις αγορές.

 

 

Διεθνής Co. εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ που έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας για τον εξοπλισμό δοκιμής. Το Haida συμμετέχει επαγγελματικά στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων ειδών εξοπλισμού δοκιμής. Οι κύριες σειρές περιλαμβάνουν τις μηχανές δοκιμής εγγράφου & συσκευασίας (P&P), τις καθολικές μηχανές το (UTM) δοκιμής, τον αφρό & τα έπιπλα & τις οπτικές μηχανές δοκιμής (FFO) και την επιταχυνόμενη αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος (AES). Το 2007, Haida συγχώνευσε με το μηχανικό ηλεκτρικό HK ΕΠΕ και εισήγαγε τον ανώτερο διευθυντή τεχνικών από το HK στην οργάνωση το κέντρο Ε&Α μας. Μετά από την προσπάθεια αρκετών ετών, Haida έλαβε το πιστοποιητικό της νέας επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας το 2016 και άρχισε να οδηγεί τη βιομηχανία μας στη νέα κατεύθυνση.

 

Το διεθνές κοβάλτιο εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεργασία με τον πελάτη σε όλο τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mak

Τηλ.:: 13662707979

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)