Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Υπηρεσίες
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Αρχική Σελίδα

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Τα όργανα εσείς συστήνουν ότι είναι πολύ κατάλληλος για τις εξεταστικές ανάγκες των εργαστηριακών προϊόντων μας, η μεταπώληση είναι πολύ υπομονετική για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας, και να μας καθοδηγήσει πώς να λειτουργήσει, πολύ συμπαθητικός.

—— Div Harish

Είστε πολύ επαγγελματικοί συνεργάτες και είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με σας.

—— Wojtek Krawczyk

Εξ ονόματος της επιχείρησης για να επισκεφτεί τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις σας, το τεχνικό προσωπικό είναι πολύ επαγγελματικό και υπομονετικός, σκέφτομαι ότι θα ήμουν ευτυχής να συνεργαστώ με σας πάλι.

—— Manuel Munoz

Είμαι Online Chat Now

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

1 2 3 4 5 6
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Έκθεση HAIDA Δωμάτιο εργαστηρίων HAIDA διεθνές επιχειρησιακό τμήμα Εργοστάσιο Haida Επιχείρηση Haida Αποθήκη εμπορευμάτων Haida
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Haida
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Haida που καθιερώνεται το 2004 στην πόλη Dongguan, πού είναι η «Σίλικον Βάλεϋ» της βιομηχανίας παγκόσμιας κατασκευής. Είναι μια επικυρωμένη εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχεται στο σχέδιο, την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις, την υπηρεσία βαθμολόγησης και μεταπώλησης του εξοπλισμού δοκιμής, όπως ο εξοπλισμός δοκιμής, ο εξοπλισμός δοκιμής επίπλων, ο υλικός εξοπλισμός δοκιμής μηχανικών, ο οπτικός εξοπλισμός μέτρησης, ο περιβαλλοντικός εξοπλισμός κ.λπ. δοκιμής αξιοπιστίας. Με τις επίμονες προσπάθειες όλου του προσωπικού, Haida ήταν κύριο 4 εργοστασίων με συνολικά 60.000 τετραγωνικά μέτρα, της Νότιας Κίνας 15 καλύψεων υποκαταστημάτων, της βόρειας Κίνας, της Ανατολικής Κίνας, της κεντρικής Κίνας και βορειοδυτικής Κίνας, επίσης πάνω από 20 υπερπόντιων καλύψεων περιοχών υπηρεσιών μεταπωλήσεων Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και η Μέση Ανατολή με πάνω από 28.000 πελάτες.

 

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

εργοστάσιο haida

Το κύριο επιχειρησιακό πεδίο Haida περιλαμβάνει την παραγωγή εξοπλισμού, τη μεταβλητή προσαρμογή εξοπλισμού, τη ανάπτυξη λογισμικού, τη μέτρηση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες συντήρησης. Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9000 και τις πολλαπλάσιες πιστοποιήσεις από τις διεθνώς διάσημες εξεταστικές οργανώσεις όπως το BV, SGS, TUV, και τα προϊόντα του συμμορφώνονται με το ΜΒ, το ISO, ASTM, το EN, JIS, TAPPI, ISTA, το DIN, τις BS και άλλα εσωτερικά και ξένα πρότυπα. Εν τω μεταξύ, επένδυσε Αναπτυξιακών Ταμεία έρευνας μεγάλου ποσού και για να εμμείνει στην έννοια προϊόντων της επιφύλαξης Ε&Α, πωλήσεων και προϊόντων για να περπατήσει στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Επιπλέον Haida συμμετείχε στη σύνθεση των προτύπων δοκιμής επίπλων και κατάρτισε συνήθως τους βιομηχανικά τυποποιημένους CY/T229-2020 με την εθνική ποιοτική επιθεώρηση, ανέπτυξε από κοινού τον εξοπλισμό δοκιμής βιομηχανίας με το εθνικά κέντρο προϊόντων εγγράφου και το εργαστήριο επίπλων ποιοτικής δοκιμής Dongguan, ομο-που χτίστηκαν το εργαστήριο αξιοπιστίας με πολλές γνωστές επιχειρήσεις, και που χτίστηκαν από κοινού τα επικίνδυνα άρθρα που συσκευάζουν το εργαστήριο με Guangdong Huangpu το κέντρο τεχνολογίας τελωνείου.

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Το Haida εμμένει στο όραμα «για να είναι η παγκόσμιας ποιότητας επιχείρηση εξεταστικού εξοπλισμού» και αποδίδει σημασία στις επιφυλάξεις κατασκευής και ταλέντου πλατφορμών. Έχοντας τον υπάλληλο 630 που περιέχουν 150 τεχνικούς και περισσότερους από 300 αγάμους, 5 κυρίους, και 3 PhDs. Το Haida έχει κερδίσει 2 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και πάνω από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, συγχρόνως, καθιέρωσε 5 βάσεις βιομηχανία-πανεπιστημιακός-ερευνητικής συνεργασίας με τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα και προσκάλεσε περισσότερους από 20 διδακτορικούς επόπτες ως συμβούλους.

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, Haida θα εκπληρώσει την αποστολή «παραδίδει τον καλύτερο εξοπλισμό δοκιμής στους πελάτες μας» και εμμένει στις τιμές πυρήνων «δημιουργικού, της αποδοτικότητας, της κληρονομιάς, του πάθους και της εμμονής». Παίρνοντας μια πράσινη, low-carbon, και φιλική προς το περιβάλλον πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, Haida θα βελτιστοποιήσει συνεχώς τη δομή προϊόντων για να πραγματοποιήσει το μετασχηματισμό και τη βελτίωση η ίδια της επιχείρησης. Είναι η αιώνια αναζήτηση των ανθρώπων Haida για να χτίσει Haida σε έναν περιεκτικό προμηθευτή του εξοπλισμού δοκιμής με τη προηγμένη τεχνολογία, την άριστη ποιότητα, την υψηλής ποιότητας υπηρεσία, και τη win-win συνεργασία!

 

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Leediiaa

Τηλ.:: 86-13411604920

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)