Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Υπηρεσίες
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Αρχική Σελίδα

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Γύρος εργοστασίων

Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Τα όργανα εσείς συστήνουν ότι είναι πολύ κατάλληλος για τις εξεταστικές ανάγκες των εργαστηριακών προϊόντων μας, η μεταπώληση είναι πολύ υπομονετική για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας, και να μας καθοδηγήσει πώς να λειτουργήσει, πολύ συμπαθητικός.

—— Div Harish

Είστε πολύ επαγγελματικοί συνεργάτες και είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με σας.

—— Wojtek Krawczyk

Εξ ονόματος της επιχείρησης για να επισκεφτεί τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις σας, το τεχνικό προσωπικό είναι πολύ επαγγελματικό και υπομονετικός, σκέφτομαι ότι θα ήμουν ευτυχής να συνεργαστώ με σας πάλι.

—— Manuel Munoz

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Τεχνικά σεμινάρια
Ποιοτικός έλεγχος ολοκληρωμένων προϊόντων
Υλικές παραγωγή και επεξεργασία μερών προϊόντων
Ποιοτική επιθεώρηση
Υλική ποιοτική επιθεώρηση μερών προϊόντων
Εργοστάσιο Haida
Εργαστήριο Haida
Haida workingshop

Τεχνικά σεμινάρια

Κάθε τεχνολογία, κάθε προϊόν, είμαστε μετά από επαναλαμβανόμενες συζητήσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν τα πρότυπα δοκιμής ακολουθώντας την παραγωγή του καταλληλότερου για τις απαιτήσεις εργαστηριακών τεστ σας του προϊόντος.

Ποιοτικός έλεγχος ολοκληρωμένων προϊόντων

Η ποιοτική επιθεώρηση και ο τεχνικός έλεγχος πρέπει να πραγματοποιηθούν προτού να παραδοθεί το προϊόν στον πελάτη. Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού που υποβάλλεται στον πελάτη εξετάζεται.

Υλικές παραγωγή και επεξεργασία μερών προϊόντων

Παράγουμε τα μέρη του οργάνου από μας, και προσπαθούμε να επιτύχουμε τη μέγιστη προσαρμοστικότητα μεταξύ του εξοπλισμού και των μερών, ώστε γρήγορα να ταιριαχτούν με τα απαραίτητα ή ελλείποντα μέρη.

Ποιοτική επιθεώρηση

Ενεργοποιήστε τα όργανα για την τυποποιημένη δοκιμή.

Υλική ποιοτική επιθεώρηση μερών προϊόντων

Πραγματοποιούμε την ποιοτική επιθεώρηση και στα μέρη που παράγονται από μας και στα μέρη που αγοράζονται.

Εργοστάσιο Haida

Το Haida έχει 4 κύρια ανεξάρτητα συστήματα της Ε&Α, της παραγωγής, του μάρκετινγκ & των πωλήσεων, της μέτρησης & της βαθμολόγησης 4 βάσεις της παραγωγής και της έρευνας 10 επόπτες PHD ως συμβούλους φούρνος 10 στοιχεία των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας περισσότερα από 50 στοιχεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προϊόντων και 300 προσωπικού.

Εργαστήριο Haida

Πρακτική η αληθινή γνώση, τα προϊόντα μας μέσω της επιθεώρησης πελατών.

Haida workingshop

Το Haida έχει τον ικανοποιητικό κατάλογο, παράδοση εγκαίρως κατά τη διάρκεια της προθεσμίας παράδοσης.

1 2 3
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
CE
ISO
CE

CE

ISO

CE

 • Γραμμή Παραγωγής

  Διεθνής Co. εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ

   

  Το Haida συμμετέχει επαγγελματικά στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων ειδών εξοπλισμού δοκιμής. Οι κύριες σειρές περιλαμβάνουν τις μηχανές δοκιμής εγγράφου & συσκευασίας (P&P), τις καθολικές μηχανές δοκιμής (UTM), τον αφρό & τα έπιπλα & τις οπτικές μηχανές δοκιμής (FFO) και την επιταχυνόμενη αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος (AES). Το 2007, Haida συγχώνευσε με το μηχανικό ηλεκτρικό HK ΕΠΕ και εισήγαγε τον ανώτερο διευθυντή τεχνικών από το HK στην οργάνωση το κέντρο Ε&Α μας.

   

  Η αποστολή μας είναι παραδίδει τον καλύτερο εξοπλισμό δοκιμής στους πελάτες μας. Τεχνικά, Haida έχει 4 κύρια independentsystems της Ε&Α, παραγωγή, Marketing&Sales, Measurement&Calibration 4 βάσεις της παραγωγής και της έρευνας 10 επόπτες PHD ως συμβούλους πάνω από 10 στοιχεία των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας περισσότερα από 50 στοιχεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προϊόντων και πάνω από 300 προσωπικού.

   

  πληροφορίες επιχείρησης

   

 • OEM / ODM

  Διεθνής Co. εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ:

   

  Τα προϊόντα Haida χρησιμοποιούνται ευρέως στα προϊόντα εγγράφου, τη συσκευασία, την εκτύπωση μελανιού, τις κολλητικές ταινίες, τις τσάντες, τα υποδήματα, τα προϊόντα δέρματος, το περιβάλλον, τα παιχνίδια, τα προϊόντα μωρών, το υλικό, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τα πλαστικά προϊόντα, τα λαστιχένια προϊόντα και άλλες βιομηχανίες, και ισχύουν σε όλους τις μονάδες επιστημονικής έρευνας, τα όργανα ποιοτικής επιθεώρησης και τους ακαδημαϊκούς τομείς. Τα προϊόντα μας συναντούν UL, ASTM, JIS, το ΜΒ, ΈΤΣΙ, TAPPI, το EN, το DIN, τις BS και άλλους εσωτερικό και διεθνή πρότυπα.

   

  Dongguan Haida Equipment Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Σχεδιάγραμμα Ε&Α

  Η Ε&Α (ISO 9001:2000 ISO 9001:2008 Qs-9000 ISO 14001:2004 CE, SGS, SMC, CMC, CPA, CE, CMA, IMC)

   

  Dongguan Haida Equipment Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Dongguan Haida Equipment Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Dongguan Haida Equipment Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Leediiaa

Τηλ.:: 86-13411604920

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)